Over ons

ShortStayCare is een echt Rotterdams servicebureau voor tijdelijke verhuur

ShortStayCare is ontstaan vanuit het idee dat iedereen een keer in Rotterdam moet zijn geweest. Wij Rotterdammers zijn trots op onze stad en willen dit graag delen met mensen over de hele wereld. De service van ShortStayCare is er voor de mensen die graag hun huis willen verhuren maar hier geen tijd voor hebben of tegen de romslomp opzien. Tijdelijke verhuur via Airbnb of verhuur van een tweede huis voor een langere periode, alles is mogelijk.

We houden rekening met jouw specifieke wensen, de verzoeken van je gasten, je buren en onze fantastische stad. Kortom, onze service is erop gericht om jou als woningeigenaar volledig te ontzorgen.
Het pakket dat wij aanbieden bestaat uit onderstaande diensten, uiteraard zijn aanvullende wensen bespreekbaar.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak bij je thuis.

Persoonlijk gesprek

Tijdens een gesprek bij je thuis bespreken we alle mogelijkheden voor verhuur van jouw huis via Airbnb, wimdu en Booking.com.

Overeenkomst

Indien je akkoord gaat met ons voorstel kunnen we gelijk beginnen met het maken van professionele foto’s.

Advertentie

Via een vragenlijst bepaal jij zelf de nachtprijs, soort huurders en andere belangrijke zaken. Wij geven slechts advies en maken de advertentie optimaal vindbaar.

Transparantie

Je kunt zelf op ieder moment inzien of en wanneer er reserveringen staan en welke verdiensten hier tegenover staan.

Check in

Op de dag dat de huurder arriveert zullen wij op de afgesproken tijd aanwezig zijn om deze te ontvangen en een rondleiding door de woning te geven.

Extra

Een plattegrond van Rotterdam en handige tips zoals het OV, de supermarkt en dat leuke koffietentje om de hoek zijn een voorbeeld van onze extra service. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor de gasten.

Check out

Als de dag van vertrek is aangekomen zullen wij op de afgesproken tijd naar de woning gaan om de sleutel in ontvangst te nemen en de woning te controleren.